Alumniverhaal

Alumna Ilse Pastoors

Hoewel Ilse Pastoors eerst van plan was geneeskunde te gaan studeren, kwam ze naar Wageningen voor de studie Gezondheid en Maatschappij.

Wat je doet is direct van invloed op het zorgstelsel. Dit maakt het maatschappelijk relevant en dat geeft mij veel energie.

Ilse vond Gezondheid en Maatschappij een brede en interessante studie en in 2011 studeerde ze af. Vrijwel meteen kreeg ze een baan bij de directie Zorgmarkten Care van de Nederlandse Zorgautoriteit. Hier is zij onder andere verantwoordelijk voor de AWBZ-instellingen. Dit zijn instellingen voor mensen met een ernstige beperking die langdurige zorg nodig hebben. Over haar werk is Ilse enthousiast: “Wat je doet is direct van invloed op het zorgstelsel. Dit maakt het maatschappelijk relevant en dat geeft mij veel energie.”

Met name de analytische vaardigheden en de werkervaring die ze heeft meegekregen tijdens haar studie en haar stage komen goed van pas. Naast haar reguliere werkzaamheden is Ilse ook lid van de ondernemingsraad en organiseert ze veel activiteiten voor haar collega’s bij Jong NZa. Kortom, ze heeft het goed naar haar zin!

Terug naar het alumnioverzicht