Alumniverhaal

Alumnus Guido Klep

Guido volgde de bachelor Bos- en Natuurbeheer en de master Leisure, Tourism and Environment.

Samen zijn we allemaal bezig met duurzaamheid, wat een mooie uitdaging is.

In augustus 2013 studeerde hij af en tegenwoordig is hij als medewerker Duurzaam Toerisme werkzaam op het hoofdkantoor van reisorganisatie TUI Benelux op de afdeling Duurzaam Toerisme. Guido is onder andere verantwoordelijk voor de verduurzaming van de accommodaties in het aanbod van TUI Benelux. Zo is het één van zijn taken om  bij te dragen aan de ambitie van TUI Nederland dat in 2015 minimaal 30 procent van de klanten verblijft in een accommodatie met een erkend duurzaamheidslabel. Hij vindt het heel mooi dat hij mag samenwerken met een groep mensen die allemaal erg geïnteresseerd zijn in duurzame ontwikkeling.

“Niet alleen vind ik mijn werk interessant, ik mag ook nog eens samenwerken in een klein, persoonlijk team met mensen van mijn eigen leeftijd. Samen zijn we allemaal bezig met duurzaamheid, wat een mooie uitdaging is.”

De interesse van Guido gaat daarnaast ook uit naar duurzame energie, iets waar hij in de toekomst eventueel wat meer mee zou willen doen. “Want daar krijg ik energie van!”

Terug naar het alumnioverzicht