Lennart

Alumniverhaal

Alumnus Lennart van der Burg

Lennart van der Burg, 29, rondde zijn HBO milieukunde in Delft af en besloot zijn studie te vervolgen aan Wageningen University.

Het internationale karakter van de universiteit, de goede reputatie en het aanbod van vakken gaven voor hem de doorslag. In 2008 behaalde hij zijn mastertitel in Environmental Economics, waarna hij vrijwel direct bij Grontmij aan de slag kon. Nu ontwikkelt hij verduurzamingsprojecten en is hij regelmatig voor zijn werk in China en Mexico te vinden. In China ontwerpt hij samen met Wageningen UR een glastuinbouwcomplex wat een oppervlakte van 20 hectare zal beslaan. Het mooie aan zijn werk vindt Lennart dat hij projecten opzet die vervolgens gerealiseerd worden en bijdragen aan een duurzame ontwikkeling.

Van zijn opleiding in Wageningen heeft hij nog dagelijks profijt:

“Uiteindelijk is het vooral de basis aan kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens de master, die je gebruikt in je werk.”

Terug naar het alumnioverzicht