Alumniverhaal

Alumnus Nick Lettink

Nick Lettink deed de master Management, Economics and Consumer studies, specialiseerde zich in Facility Management en studeerde in februari 2014 af.

Het mooie aan mijn baan is niet alleen dat het goed aansluit op mijn master, maar ook dat geen dag hetzelfde is. Ik zie veel verschillende organisaties en reis het hele land door voor mijn baan!

Zijn masterscriptie werd verkozen tot de beste van Europa! Nick mocht zijn scriptie presenteren in Berlijn en zijn prijs ophalen in New Orleans. Facility management houdt kortweg in dat je je bezig houdt met de ondersteuning en aanpak van verschillende aspecten van organisaties, die niet de hoofdbezigheid zijn. Voorbeelden hiervan zijn het locatiebeleid, nieuwe manieren van werken, interne services en de werkomgeving. Met de opgedane kennis en ervaring verruilde Nick Wageningen University voor het energie-infrastructuurbedrijf Enexis en later YNNO, alwaar hij dit soort vraagstukken voor zijn rekening neemt. Nick houdt zich dagelijks bezig met langetermijnhuisvesting-strategieën en het ontwikkelen van mensgerichte werkplekconcepten. Daarnaast ligt zijn focus op het managen van de bijhorende verandertrajecten waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van het verandervermogen van de organisatie. Zijn taak is ervoor te zorgen dat organisaties, medewerkers en klanten optimaal gebruik kunnen maken van de werkomgeving en zich hierin prettig voelen. Ander werkplekconcept nodig? Nick regelt het. Behoefte aan een beter passende werkomgeving voor je medewerkers? Geen zorgen, Nick neemt het voor zijn rekening!


Terug naar het alumnioverzicht