Testimonial

Robert en Linda zijn actief als vrijwilligers en dol op lekker eten

Een paar deuren van Paul vandaan wonen Robert en Linda (in de 70 en al bijna 50 jaar gelukkig getrouwd), twee gepensioneerde pianodocenten die elke week als vrijwilliger te vinden zijn op de plaatselijke muziekschool. Behalve op muziek en hun tien kleinkinderen zijn de twee dol op lekker eten.

Robert en Linda
Waarom moet ik gezonder gaan eten? Er gaat niets boven een stevige biefstuk, met rode wijn en een Frans kaasplateau toe
Robert en Linda

“Er gaat niets boven een stevige biefstuk, met rode wijn en een Frans kaasplateau toe”, zegt Robert altijd. Toch begint het bij Linda de laatste tijd te knagen. Haar Robert heeft al jaren het model van een gezellige Bourgondiër. “We worden een dagje ouder”, zegt ze tegen haar man. “Misschien moeten we er vaker op uit met de fiets, en meer groente en minder kaas in huis halen.” Voor fietsen is Robert wel te porren, want hij gaat er graag op uit. Maar aan zijn dagelijkse eetpatroon wil hij niets veranderen: “Ik ga op mijn oude dag toch geen konijnenvoer eten?!”