Alumniverhaal

Alumnus Bernd Feenstra

Bernd Feenstra studeerde in 1998 af in zijn studie Milieuhygiëne. Na het afronden van een MBA aan Universiteit Twente was hij klaar voor de arbeidsmarkt en startte zijn carrière bij het Borgstellingsfonds voor de Landbouw.

Mijn vorige baan was de leukste binnen de tuinbouw, maar zelf ondernemen is nog leuker. Als bankier maakte ik plannen van ondernemers mogelijk, nu help ik ondernemers om hun rendement te vergroten. Mijn ambitie is agrarische ondernemers te helpen aan een maatschappelijk verantwoorde en goed belegde boterham

Hij verleende garanties aan agrarische ondernemers voor realisatie van duurzame en innovatieve investeringsplannen. Omdat Bernd daar competitie en ambitie miste, besloot hij bij ABN AMRO te solliciteren. Als Sectormanager Plantaardige Sectoren heeft hij daar een positieve bijdrage geleverd aan de forse uitbreiding van het marktaandeel en hoogste klanttevredenheid van ABN AMRO in de agrarische sector.

Vanaf 2014 ging Bernd verder als zelfstandig ondernemer. Als marktadviseur ontwikkelt hij nu samen met ondernemers marktstrategie├źn voor onderscheidende producten en diensten. Daarnaast schrijft Bernd maandelijks een column in het vakblad Groenten & Fruit.


Terug naar het alumnioverzicht