Testimonial

Dagmar Smid: atletiek

Dagmar Smid doet aan atletiek en traint vaak 10 tot 11 keer in de week. Ze doet aan krachttraining in Sports Centre de Bongerd onder begeleiding van Tijmen van Oostenbrugge.

De krachttraining sluit goed aan bij wat ik belangrijk vind: belastbaarheid creëren, als ondersteuning van mijn hardlooptrainingen.
Dagmar Smid

Ik ben Dagmar Smid en ik doe aan atletiek. Ik specialiseer mijzelf in de middellange afstanden: 800-1500-5000 meter. In de winter loop ik ook regelmatig crossen en af en toe wat wegwedstrijden.

Tonnie Dirks is mijn coach en ik train vaak 10 à 11 keer in de week, waarvan 1 à 2 keer in de week krachttraining. Sinds september 2018 doe ik dit onder begeleiding van Tijmen van Oostenbrugge. Zijn manier van krachttraining sluit goed aan bij wat mijn coach en ik belangrijk vinden: belastbaarheid creëren, dus als ondersteuning van mijn hardlooptrainingen.

Ondanks dat ik al best veel jaren krachttraining doe, vind ik het fijn om begeleiding te krijgen. Voornamelijk de feedback over mijn techniek vind ik belangrijk. De trainingsfaciliteiten in de Bongerd zijn prima, er wordt nu verbouwd en dit lijkt een flinke verbetering te worden!