Testimonial

Sri, Louise O. Fresco Fonds ontvanger

Sri liep door academische en fysiologische problemen een studievertraging op. Deze bracht haar in financiële problemen waaronder drie weken overleven op 0,26 cent. Dankzij het Louise O. Fresco Fonds werden haar financiële problemen verleden tijd.

Voordat ik het fonds kreeg, at ik heel zielig. Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel dankbaar dat ik toen nog iets kon eten. Maar nu ik hulp heb gekregen, heb ik lekker kunnen koken en heb ik eten kunnen delen met een aantal mensen.
Sri, MSc Plant Sciences

"Mijn naam is Sri Wahyuni uit Indonesië. Ik ben een student van MSc Plant Sciences op de Universiteit Wageningen. Ik ben in februari 2020 begonnen met mijn studie. Helaas heb ik er langer over gedaan om mijn master af te ronden, daarom zit ik nu nog in het 4e studiejaar. Mijn beurs financierde mij echter maar voor 2,5 jaar, wat redelijk is omdat de gemiddelde duur om een master af te ronden 2 jaar is. Ik had academische en fysiologische problemen waardoor ik vertraging opliep bij het afronden van mijn studie. In mijn geval kreeg ik gelukkig hulp van de universiteit en financiering voor mijn collegegeld gedurende 4 maanden."

"Ik heb echter geen enkele bron van inkomsten. Mijn spaargeld voor het betalen van mijn collegegeld is sinds vorig jaar op en het zoeken naar een parttime baan is erg moeilijk omdat ik een internationale student ben. Ik heb het doordeweeks ook erg druk met studeren, dus de enige beschikbare optie is in het weekend. Hulp vragen aan mijn familie is ook niet mogelijk, omdat mijn basisbehoeften hier in verhouding tot de Indonesische munteenheid aanzienlijk hoog zijn. Het was erg stressvol. Ik leefde bijvoorbeeld 1 week met 7 euro op mijn rekening, en 3 weken leefde ik met slechts 0,26 euro. Het was een zeer stressvolle situatie, hoewel ik geloofde dat ook dit voorbij zou gaan."

"Toen ik voor het eerst van mijn studentendecaan hoorde over dit fonds, heb ik niet meteen een aanvraag ingediend. Op dat moment boden een paar van mijn vrienden me aan om te helpen, dus het ging een tijdje goed. Ik merkte echter dat het erg gênant was om meer hulp te vragen. Toen probeerde ik het Louise O. Fresco Fonds aan te vragen en gelukkig kreeg ik 2 maanden hulp voor mijn behoeften. Ik kan niet uitdrukken hoe opgelucht ik was toen ik las dat ik dit fonds had gekregen."

"Eindelijk kan ik mijn huur op tijd betalen, zonder twee waarschuwingen van Idealis. Voordat ik het fonds kreeg, at ik heel zielig. Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel dankbaar dat ik toen nog iets kon eten. Maar nu ik hulp heb gekregen, heb ik lekker kunnen koken en heb ik eten kunnen delen met een aantal mensen."

"Nogmaals heel erg bedankt voor jullie steun en vrijgevigheid. Ik zal jullie altijd dankbaar zijn voor jullie hulp. Ik vind dit een geweldig initiatief. Dit motiveert me ook om harder te werken, zodat ik in de toekomst andere mensen kan helpen die financiële problemen hebben, omdat ik begrijp hoe dat voelt. Jullie gulle steun heeft een grote invloed gehad op mijn dagelijkse activiteiten en heeft me in staat gesteld om mijn studie voort te zetten zonder me zorgen te hoeven maken over hoe ik mijn huur moet betalen of in mijn levensonderhoud moet voorzien."