Apparatuur gebruiken van Shared Research Facilities

Bent u op zoek naar hightech apparatuur, maar ontbreekt het u aan middelen? Heeft u extra capaciteit nodig? Bent u op zoek naar de nieuwste state-of-the-art technologie om antwoorden te geven op uw onderzoeksvragen? Via Shared Research Facilities kunt u gebruikmaken van de geavanceerde apparatuur van Wageningen University & Research. Ook externe partijen stellen hun onderzoeksapparatuur via ons beschikbaar. Deze apparatuur staat op locatie van de betreffende organisatie of binnen een van de WUR-faciliteiten.

Onze apparatuur is voor iedereen toegankelijk

Shared Research Facilities biedt toegang tot geavanceerde apparatuur van Wageningen University & Research (WUR). Deze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk: kleine en grote bedrijven, maar ook kennisinstellingen. De meeste van onze apparatuur kunt u zelf bedienen of met de hulp van onze operator; enkele apparaten kunnen alleen door ons personeel bediend worden. De apparatuur kan natuurlijk ook worden gebruikt in uw onderzoeksprojecten met Wageningen University & Research.

Uw voordelen:

Het gebruik van apparatuur van Shared Research Facilities biedt vele voordelen:

  • Geen hoge investerings- of vaste bedrijfskosten: betaal alleen voor eigen gebruik
  • Nieuwe technologieën testen op een makkelijke manier
  • U krijgt advies welke apparatuur het meest geschikt is voor uw behoeften
  • Actuele kennis en expertise aanwezig. De expertise is gebaseerd op opgebouwde kennis en de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het domein van WUR.
  • Goed onderhouden state-of-the-art apparatuur

In de SEARCH database is alle apparatuur overzichtelijk samengebracht, met bij elk apparaat de juiste contactpersoon. Aan de hand van uw wensen voorziet deze expert u van informatie over de mogelijkheden en voorwaarden voor gebruik. Onze experts denken graag met u mee en kunnen u helpen om tot de beste aanpak te komen. Bent u klaar voor gebruik? Dan plant de beheerder samen met u het gebruik in.

Heldere afspraken over gebruik

U kunt de apparatuur vaak voor zowel korte als langere tijd gebruiken voor uw onderzoek. Groot voordeel is dat u enkel de kosten draagt voor de tijd dat u het apparaat gebruikt. De resultaten uit uw onderzoek blijven uw eigendom en vertrouwelijkheid is natuurlijk gegarandeerd. Alle afspraken worden helder vastgelegd in een gebruiksovereenkomst.

    Wilt u meer weten?

    Heeft u een vraag of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Het team van Shared Research Facilities helpt u graag verder.