Vergadering, symposium, excursie

Vergadering, symposium, excursie

In het BioScience Center in Lelystad zijn diverse vergader- en symposiaruimten te huur, die ook zeer geschikt zijn voor events.

De diverse schakelmogelijkheden maken het mogelijk om de ruimten geschikt te maken voor allerlei bijeenkomsten en groepsgroottes.

Vergaderen

Vergaderruimtes zijn er van 12 tot 150 personen. Er is gratis wifi en de vaste beamers zijn vrij beschikbaar. Zaalhuur is altijd inclusief koffie en thee. Tijdens kantooruren staat er een kopieerapparaat en receptie tot beschikking. Op verzoek kunnen er lunches, hapjes of buffetten worden verzorgd.

Symposiumfaciliteiten

De flexibele indeling maakt het mogelijk om maximaal 300 personen te ontvangen. Daarnaast zijn er diverse aparte workshopruimtes. Wifi en beamers zijn standaard aanwezig. Op verzoek kunnen we geluid, belichting, meubilair, inrichting en aankleding geheel naar wens aanpassen èn ondersteunen bij de organisatie en administratie.

Excursies

Uniek aan deze locatie is dat er in de zeer nabije omgeving excursies mogelijk zijn naar proef- en testlocaties voor melkveehouderij, akkerbouw en duurzame energiebronnen zoals zon, wind en biovergisting. Klik hier voor meer informatie over de excursiemogelijkheden.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Locatie en bereikbaarheid

Het BioScience Center is centraal gelegen in Nederland en per auto goed bereikbaar via de A6. Ook ligt het dicht bij Lelystad-Airport. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte op eigen terrein (ook voor bussen) en er is een OV-bushalte voor de deur.