Vriend worden van University Fund Wageningen

Wilt u de talentontwikkeling van studenten en jonge onderzoekers van Wageningen University & Research steunen? Word Vriend van University Fund Wageningen! Vrienden dragen bij aan diverse activiteiten die studenten en jonge onderzoekers helpen zich verder te ontwikkelen en een vliegende start of sprong kunnen maken in hun carrière.

Als vriend draagt u u bij aan kansen voor WUR-talenten om zich te ontwikkelen. Met uw bijdrage maakt u voor hen verschillende activiteiten mogelijk, zoals:

  • Student Challenges, waarbij studenten uitgedaagd worden om innovatieve oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken.
  • De Student Conference Grant, om MSc-studenten de mogelijkheid te geven hun scriptie of stage te presenteren op een (inter)nationaal congres.
  • Het WURth-While programma, om vluchteling-studenten de kans te geven om te studeren in Wageningen.
  • De Thesis Award, waar studenten naar kunnen meedingen met hun masterscriptie, en de Research Award, voor een veelbelovende jonge onderzoeker.
We houden u vijf keer per jaar op de hoogte over de talenten die u steunt via onze nieuwsbrief.

Vriend worden

Direct eenmalig doneren

Wilt u de talentontwikkeling van onze studenten eenmalig steunen? Draag direct bij door online te doneren!

Vaste vriend worden met een machtiging

Word vaste Vriend van University Fund Wageningen voor minimaal 75 euro per jaar en draag doorlopend bij aan WUR-talent! Vul hiervoor onderstaand machtigingsformulier in.

Ja, ik word Vriend van University Fund Wageningen

Naam*
Adres*
Postcode en plaats*
Betalingsgegevens
i

Minimale jaarlijkse bijdrage bedraagt 75 euro. Vul alleen een getal in.

Door verzending van dit formulier, geeft u toestemming aan:  

  • Stichting Universiteitsfonds Wagenings om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven inzake Vrienden van UFW.    
  • uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van stichting Universiteitsfonds Wageningen inzake Vrienden van UFW.
Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.