Data Desk

De data desk van WDCC kan je vragen beantwoorden over Data Science Onderzoek initiatieven en Data Science Onderwijs (@WUR). We kunnen je ook ondersteunen bij meer praktische zaken, zoals data archieven, data bewerking, opslag en archivering voor het delen van data.

WUR heeft een data beleid hoe onderzoekers om dienen te gaan met data tijdens de gehele data levenscyclus. We kunnen je informatie geven en met je overleggen hoe je dit beleid kunt implementeren in je onderzoekspraktijk.

Vind data in Data@WUR

Wil je naar beschikbare WUR data zoeken? We hebben een zoekomgeving gecreƫerd waarin we gepubliceerde WUR data vindbaar maken. Je kan zoeken op onderzoeksgroep, maar ook op trefwoorden of auteur.

Wil je dat je data vindbaar is in de portal? Stuur ons een bericht: data@wur.nl.

Naar de Portal

Stel een vraag!

De data desk ie er om je te ondersteunen. Achter de data desk is een team van experts aanwezig op het gebied van datamanagement, planning, opslag, archivering, licenties, persoonlijke data en data onderwijs.

Sommige vragen worden vaak gesteld. Andere vragen: Daag ons uit!

Stel een vraag

Use cases

Het WDCC programma bouwt op bestaande data use cases en versterkt het data gedreven onderzoek door verbindingen te leggen en applicaties en infrastructuur te bouwen.

Bekijk hier de uitgelichte use cases en de huidige onderzoeksprojecten.

Bekijk use cases