Aan de slag met dialoog

Ons onderzoek wordt gedreven door het verlangen om maatschappelijke uitdagingen te begrijpen en bij te dragen aan de transities die voor ons liggen. Interactie met andere wetenschappers, belanghebbenden en de maatschappij kunnen veel toevoegen en kunnen zelfs onvermijdelijk zijn.

Wil je zelf een Wageningen Dialogues organiseren? Of wil je ontdekken wat dialoog voor jou kan betekenen? We hebben een special tool ontwikkeld die je op een inspirerende manier helpt de potentie van dialoog te verkennen: De Dialogue Navigator.

De Dialogue Navigator

Met de Dialogue Navigator kan je verkennen waar een dialoog toe kan dienen, wat het verschil is tussen een dialoog en een debat, en krijg je een idee van de verschillende methodes en technieken die je kunt gebruiken. Dwaal door deze pagina en verken de Navigator.

Cover Dialogue Navigator

Met de interactieve Dialogue Navigator Tool kun je ontdekken of, voor welk doel en hoe interacties met de maatschappij kunnen helpen om meer impact te creëren. Je kunt de tool het best beginnen met een specifiek onderwerp, project, vraagstuk of situatie in gedachten. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en diverser dan je verwacht. Ontdek nu de mogelijkheden van dialoog in situatie!

Interactieve workshop

Met onze interactieve workshops kunnen we jou en jouw team helpen de potentie van dialoog en andere vormen van interactie te ontdekken. Nieuwsgierig naar wat dialoog kan doen voor de impact van jouw onderzoek? Ontdek de mogelijkheden hier.