Het proces: van ontwerp naar apparatuur

Het ontwerp maakt de TD Studio samen met jou. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de omstandigheden waaronder je de apparatuurgaat gebruiken. We ontwerpen de instrumenten zo dat ze later altijd uit te breiden of aan te passen zijn.

Programmeren voor intelligentie

Veel van onze producten hebben intelligentie aan boord. Voorbeelden hiervan zijn meet- en regelsystemen en processorgestuurde elektronica. Wij zorgen voor het technisch programmeerwerk dat hiervoor nodig is.

2D- en 3D-tekenen

Ook voor technische ontwerptekeningen kun je bij ons terecht. Met onze moderne software maken we tekeningen voor diverse toepassingen. In 2D of 3D, afhankelijk van de vraag.

Vervaardigen met vakmanschap

Het bijzondere ontwikkelen, dat is onze kracht. We houden van vreemdsoortige apparaten met een grote diversiteit aan producten. We maken prototypes, enkelstuks of in een kleine serie. Altijd degelijk ontworpen en voorzien van de juiste materialen. En met vakmanschap gemaakt, wat essentieel is voor een goed eindproduct.

Apparaten aanpassen

Een apparaat moet werken. Maar hiervoor heb je lang niet altijd een vanaf de grond opgebouwd apparaat nodig. Soms volstaan kleine aanpassingen aan bestaande apparatuur. Ook die service leveren wij.

Onderhoud en reparatie

Heb je laboratoriumapparatuur onderhoud of reparatie nodig? Wij brengen de apparatuur weer in goede staat. Dankzij direct contact met fabrikanten beschikken we over de juiste onderdelen en serviceinformatie. Ook apparatuur die leveranciers niet meer ondersteunen, is bij ons vaak in goede handen.