Surf your Stress

Learn to balance & ride the waves. Iedereen ervaart weleens stress en dat is oké, stress hoort immers bij het leven en zet ons aan tot prestaties. Het gaat erom dat je leert te balanceren op deze golven. Leren surfen op de golven van stress is onlosmakelijk verbonden met af en toe uit balans raken, vallen en kopje onder gaan, om daarna weer boven water te komen en verder te surfen.

Surf Your Stress

Surf your Stress is een project dat door de universiteit is gestart. Met input van studenten is een plan geschreven en is onder meer deze website tot stand gekomen. Ook worden er activiteiten georganiseerd. Surf your stress is erop gericht de dialoog over stress op de universiteit aan te wakkeren, jou als student meer informatie te geven over stress en je handvatten te geven om beter met stress om te gaan. Want hoewel de studieperiode vaak wordt omschreven als de leukste tijd van je leven, kan studeren ook behoorlijk stressvol zijn. Veel studenten ervaren stressklachten tijdens hun studie, jij bent dus niet de enige!

Stress is niet iets om je voor te schamen, iedereen ervaart weleens stress dus ga in gesprek en leer meer over omgaan met stress tijdens onze activiteiten. Check de kalender rechts voor aankomende activiteiten.

Terugblik naar de Surf your Stress week 2019.