News of the Food Quality and Design Group
News of the Food Quality and Design Group
-
Insight into the lipid metabolism by human gut microbiota
Z (Zongyao) Huyan MSc
March 27, 2024 -
Commentary on study: return to evaluation of foods from their nutritional role
February 26, 2024 - Several Italian scientists based at different universities read with great interest the paper of the Epic cohort* on the incidence of multimorbidity... -
Inauguratie Kasper Hettinga: ‘Navigating the future of dairy’
February 16, 2024 - Hoogleraar Zuivelverwerking en Functionaliteit, Kasper Hettinga, hield donderdag zijn inaugurele rede ‘Navigating the future of dairy’... -
New papers on Traditional Fermented Foods in Africa
November 14, 2023 - The consortium's in-depth research on preserving traditional fermented foods in Africa has led to its first scientific publications. This project... -
Kasper Hettinga benoemd tot interim leerstoelgroephouder Food Quality and Design
June 14, 2023 - De Raad van Bestuur van Bestuur heeft prof. dr. ir. Kasper Hettinga benoemd tot interim leerstoelhouder Food Quality and Design van Wageningen... -
Kasper Hettinga benoemd tot persoonlijk hoogleraar Zuivelverwerking en functionaliteit
May 15, 2023 - De raad van bestuur heeft Kasper Hettinga per ingang van deze maand benoemd tot persoonlijk hoogleraar Zuivelverwerking en functionaliteit bij de... -
Thijs Defraeye benoemd tot buitengewoon hoogleraar ‘Data and Simulations for Self-care Postharvest Fresh-food Supply Chains’
December 2, 2022 - Thijs Defraeye is benoemd tot bijzonder hoogleraar ‘Data and Simulations for Self-care Postharvest Fresh-food Supply Chains’ bij de groep... -
Een meelworm voor Mars
November 18, 2022 - Als mensen op Mars gaan wonen dan moeten ze daar ook eten. En wat is logischer om daar je eigen voedsel te telen, zodat je altijd vers voedsel hebt.... -
Reducing the use of highly-refined ingredients: the pros and cons
September 23, 2022 - Professor Vincenzo Fogliano of Food Quality & Design shared his thoughts on food processing and formulation as part of the #FoodFuture project on... -
Abbey the Food Scientist
July 14, 2022