Academic Consultancy Training

Regelmatig leiden innovatieve ideeën niet tot volwaardige projecten, omdat het ontbreekt aan tijd en creatieve energie om ze uit te werken. Of er zijn vragen of onopgeloste problemen waar u niet aan toekomt. Studenten van Wageningen University & Research kunnen wellicht een oplossing bieden.

Bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen kunnen via het Onderwijsloket real-life projecten indienen om samen aan te pakken met studenten.

Academic Academic Consultancy Training (ACT) is een voorbeeld van een vak waarin studenten met uw opdracht aan de slag kunnen gaan. Het hele jaar door zoekt het Onderwijsloket voor dit vak ontwerpgerichte, interdisciplinaire opdrachten waar studenten in multidisciplinaire teams van ongeveer zes personen hun creativiteit in kunnen steken. Mocht dit uw interesse wekken, en overweegt u een groep studenten in te zetten, leest u dan verder of neem direct contact met het Onderwijsloket op via het contactformulier.

Het is leuk met gemotiveerde mensen te werken
Een opdrachtgever

Nieuws!

De Academic Consultancy Training Award 2020 gaat naar...

De Academic Consultancy Training Award (De Tiny van
Boekel-prijs) is een jaarlijkse viering om ACT studenten teams te inspireren en te motiveren een wetenschappelijke waarde voor de samenleving te creƫren.

De ACT-Award commissie heeft besloten dat de ACT Award
2020 naar het project van REEFolution gaat. Het door de studenten ontwikkelde raamwerk is door de opdrachtgever al meerdere malen gebruikt om meerdere locaties te beoordelen en belangrijke inzichten te verschaffen.

Lees hier het volledige persbericht en bekijk de video voor
meer informatie over het project.