Aansluitende masters na Animal Sciences

Na de driejarige bacheloropleiding Animal Sciences kan je je studie vervolgen met een tweejarige masteropleiding. Aan Wageningen University & Research kun je verschillende masteropleidingen volgen.

Welke masteropleidingen?

De bachelor Animal Sciences leidt specifiek op voor de volgende masteropleidingen:

  En geeft onvoorwaardelijk toegang tot deze masteropleidingen:

   Doorstromen naar andere masterprogramma's is mogelijk, dit is afhankelijk van hoe je de vrije keuze ruimte in de bachelor invult.

   Planning van de master Animal Sciences

   De master Animal Sciences is een op maat gemaakt programma waarin jouw interesse en keuze voorop staan. Je kiest in elk geval één specialisatie, volgt daarover verdiepende vakken en doet een afstudeervak bij één van de leerstoelgroepen van die specialisatie. Daarnaast kun je een stage bij een bedrijf of instelling doen. Je kunt ook kiezen voor een klein afstudeervak in een tweede specialisatie. Je kunt er ook voor kiezen om vakken buiten Animal Sciences te volgen in een zogenaamde professional track, waarbij je vaardigheden opdoet voor een bepaald type baan na je studie. Er bestaan mogelijkheden om een internationaal master programma te volgen waarbij je aan twee universiteiten tegelijk afstudeert (double degree programma’s). Kortom, je hebt veel keuzevrijheid in de master Animal Sciences, en samen met je studieadviseur bouw je je eigen masterprogramma.

   Alle masteropleidingen van Wageningen University & Research

   Terug naar BSc Animal Sciences