
Animal Nutrition Publications
Recent publications
-
‘Tussenkalftijd is te beperkt kengetal’
‘Tussenkalftijd is te beperkt kengetal’, Boerderij, 2018-08-01, Marja Kwekkeboom, https://www.boerderij.nl/Rundveehouderij/Blogs/2018/8/Tussenkalftijd-is-te-beperkt-kengetal-315207E/ -
the role of fibers and carbohydrates in poultry and swine nutrition
-
pH of wheat straw during fungal treatment and storage at different temperatures
-
pH of wheat straw during fungal treatment and storage at different temperatures
Advances in Animal Biosciences 9 (2018)3. - ISSN 2040-4700 - 1 p. -
Woelen van verdicht grasland op een zavelgrond en een zware kleigrond : Effecten op bodemstructuur, beworteling en productiviteit
Wageningen : Wageningen Livestock Research (Wageningen Livestock Research rapport 1038) - p. -
Wie wirkt sich die Tierernährung auf unser Klima aus?
Wie wirkt sich die Tierernährung auf unser Klima aus?, DVT 100 Jahre Im Verband, 2018-10-18, http://100jahre.dvtiernahrung.de/100-jahre-dvt-publikation/ -
When “Stamppot” meets “Nasi lemak” : Dietary taste patterns in the Netherlands and Malaysia
Wageningen University. Promotor(en): C. de Graaf, co-promotor(en): M. Mars; S.W. Yan. - Wageningen : Wageningen University - ISBN 9789463437608 - p. -
What's gotten into the frog? Insights from the body composition of an amphibian, Xenopus laevis
-
What to expect from future science and technology to improve efficiency?
-
Weinig verschil in verteerbaarheid
De Pluimveehouderij 2018 (2018)6. - ISSN 0166-8250 - p. 22 - 24.