Go directly to:
  • Content
  • Search box
  • Breadcrumb
Wageningen University & Research logo Research logo</L>

Finished Projects of Dry Food Processing

Finished projects

  • Exploration of an innovative miniature bread baking approach
    30 September 2014 - Project
  • Dry fractionation and bioprocessing for novel functional and healthy legume ingredients
    16 July 2018 - Project
  • Single droplet analysis for spray drying of foods
    JA (Jimmy) Perdana MSc
    12 July 2013 - PhD defence
  • Muhammad Khan: Electrospraying for efficient coating of foods
    MKI (Muhammad) Khan
    25 January 2013 - PhD defence
  • Fractionation of ingredients and particulates from aqueous streams
    29 August 2012 - Project
  • Dry fractionation for sustainable production of plant protein concentrates
    27 January 2015 - PhD defence
  • Product quality distribution during industrial frying
    26 March 2015 - Project
  • New driving forces for dry fractionation
    04 April 2013 - Project
  • Mild thin film drying
    19 March 2015 - Project
  • Low Energy Living Bacterial Food Formulations
    04 April 2016 - Project
  • 1
  • 2
  • Next
  • dr.ir. MAI (Maarten) Schutyser
    Contactpersoon dr.ir. MAI (Maarten) Schutyser
    Contact form
Twitter Whatsapp Linkedin Email
Menu
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Contact
  • Inloggen
en|English
EN
  • nl|Startpagina
  • de|Startseite
  • fr|Page d’accueil
  • Onderwijs &
    Opleidingen
  • Onderzoek &
    Resultaten
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
You are here
  • Home Click to expand
    • Onderwijs & Opleidingen
    • Onderzoek & Resultaten
    • Waardecreatie & Samenwerking
    • Werken bij
    • Nieuws
    • Agenda
    • Universiteitsfonds Wageningen
    • Dossiers
    • Over WUR
    • Universiteit
    • Alumni
    • Social media
    • Achtergronden
    • Inloggen
    • Contact
    • Privacy & Cookie verklaring
    • Toegankelijkheidsverklaring
    • E-mail disclaimer
  • Onderzoek & Resultaten Click to expand
    • Thema's WUR
    • Onderzoeksinstituten
    • Leerstoelgroepen
    • Wettelijke Onderzoekstaken
    • Onderzoeksprogramma's
    • Onderzoeksprojecten LNV
    • Topsectoren
    • Duurzame Ontwikkelingsdoelen
    • Onderscheidingen en prijzen
  • Leerstoelgroepen
  • Laboratorium van Levensmiddelenproceskunde
Wageningen University &amp; Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life

To explore the potential of nature to improve the quality of life.

Wageningen University & Research op Social Media

Onderwijs & Opleidingen

  • Universiteit
  • Bachelor
  • Master
  • Online onderwijs
  • Promoveren
  • Opleidingen voor professionals
  • Contact met studievoorlichting

Onderzoek & Resultaten

  • Onderzoeksinstituten
  • Leerstoelgroepen
  • Wettelijke onderzoekstaken
  • Onze thema's
  • Research@WUR
  • Bibliotheek

Waardecreatie & Samenwerking

  • Samenwerken met WUR
  • Waarde voor de wereld
  • Impact in de praktijk
  • Faciliteiten & apparatuur
  • In gesprek met WUR
  • Ondernemen bij WUR
  • Contact
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring
  • Medewerkers en integriteit
  • Gedragsregels mededinging
  • Inloggen