Online cursussen professionals Food Technology

Online mastercursussen - Food Technology

Ben jij een professional in de voedingsmiddelenindustrie en heb je een Bachelor in Levensmiddelentechnologie of een gelijke achtergrond? Deze online cursussen helpen bij het versterken van jouw expertise en kennis. Je volgt de cursussen parttime, waardoor het goed te combineren is met jouw huidige werk.

De cursussen richten zich op het optimaliseren van voedingsmiddelen en voedselproductie. Je kunt meerdere cursussen combineren en deze afronden met een eindopdracht. Tijdens deze eindopdracht ben je bezig met een relevant onderwerp, onder supervisie van een WUR expert!

Onderwerpen

Sustainable Food and Bioprocessing

Advanced Biochemical Analysis of Foods

Food Toxicology

Advanced Molecular Gastronomy

  • From Ingredients to Food Texture
  • Physical and Chemical Aspects of Flavour Pairing

Food Structuring

  • Structuring by Deformation, Properties of Interfacial Systems
  • Structuring by Temperature, Designing Edible Barriers

Product and Process Design

  • Principles of consumer-oriented food product design
  • Idea generation and selection of a product concept

Advanced Food Physics

  • Rheology and Fracture of Soft Solids

Food Ingredient Functionality

  • Food Ingredient Functionality

Activiteiten

De online cursussen bestaan uit kennisclips (video), tekstuele uitleg, animaties, case studies en opdrachten. TIjdens de eindopdracht zal je worden gecoacht door een Wageningse expert.

Veronderstelde kennis

Voor alle cursussen wordt een afgeronde Bachelor Food Science of een gelijke achtergrond verwacht.

Voordelen

  • Combineer studie en werk
  • Studeer in je eigen tijd en vanuit huis
  • Contact met anderen in het veld
  • Up-to-date kennis
  • Verbind je met het WUR netwerk