dr.ir. EJH (Elsbeth) Spelt
Biography
Biography
My great drive for learning, improving, and innovating in cross-boundary teams is the common theme running through all my work activities of the past, of today and in the future. Working across boundaries to improve food quality and teaching quality come all together in my daily work. In doing so, my expertise in cross-boundary teaming, research and education in food quality management expands every day!
Ancillary activities - dr.ir. EJH (Elsbeth) Spelt
Ancillary activities
- AERES Hogeschool Wageningen (1-8-2015/14-1-2042)
Teaching master students in the master Learning and Innovating e.g. thesis supervision and teaching boundary crossing competencies - Certima certificeringsbedrijf te Arnhem (15-4-2024/15-4-2030)
Graag wil ik zon 2 tot 3 keer per kalenderjaar een audit bijwonen als vertaler in Nederland (en misschien ook een keer als niet vertaler, dit is mij toegezegd dat dit mag en dan ga ik op stap met een Nederlandse lead auditor van Certima) voor onderwijsdoeleinden. Voor het vak Tools in Food quality management moet ik masterstudenten allerlei theoretische en praktische ins en outs vertellen over standaarden, HACCP, het doen van audits etc. (periode 3, week 3). Deze nevenactiviteit is een uitstekende gelegenheid om deze tak van sport beter te gaan snappen en dan nog beter te kunnen doceren. Ik zie het zelf als een gevorderde stage met een stagevergoeding. MFQ studenten doen dit vertaalwerk ook als bijverdiensten. Uiteraard plan ik de audits zo, dat het past in mijn onderwijsjaarrooster. Het beter leren begrijpen van het doen van audits vanuit het perspectief van de diverse stakeholders is al jaren een wens van mij en nu kan ik die mooi gaan voltooien.
About
Personal information
Address
Bornse Weilanden 9, 6708WG, WAGENINGEN
Postal address
Postbus/POBox 17, 6700AA, WAGENINGEN
Building
AXIS X, 118, X1107
Telephone
+31317480237
Secretary
+31317482520
Expertise
Food quality and safety, Food technology, Higher education, Interdisciplinary research, Interdisciplinary learning, Education
Subdivision
Food Quality and Design