Distance learning, Wageningen Academy, Wageningen UR

Distance learning

Online studeren, naast het werk? In uw eigen tijd? Kies een distance learning programma. Op dit moment biedt Wageningen Academy programma's aan op het gebied van: plant breeding, plant entomologie, plant pathologie en mens-dier interactie in de varkenshouderij.

De distance learning programma's zijn ontwikkeld door de experts van Wageningen University & Research. De plant programma's, plantenveredeling, pathologie en entomologie bestaan uit meerdere modules en examen, naar eigen keuze samen te stellen.

Beschikbare online programma's

Mens-dier interactie in de varkenshouderij

Elearning cursus mens-dier interactie in de varkenshouderij

Hoe ervaart een varken haar omgeving? En waarom is het van belang om hierbij stil te staan? Deze Elearning cursus richt zich op het belang van een goede mens-dier relatie, waarbij onder andere gekeken wordt naar de manier waarop een varken de wereld ervaart. De cursus is ontworpen door de experts van Wageningen University & Research in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken.

meer informatie

Plantenveredeling
(Engelstalig)

Distance learning course Plant Breeding

De online cursus bestaat uit 5 modules. Zowel basis, als meer verdiepende complexe veredeling en selectie methodes komen aan bod, evenals nieuwe technologische ontwikkelingen en onderliggende biologische concepten.De cursus is ontwikkeld door de experts van Wageningen University & Research. Deelnemers participeren van over de hele wereld met goed gevolg.

meer informatie

Plant pathologie en entomologie (Engelstalig)

Distance learning course plant pathology and entomology

De online cursus bevat 4 modules: fytopathologie, nematologie, entomologie en virologie. De cursus is ontwikkeld door experts van Wageningen University & Research in samenwerking met het Koninklijke Nederlandse Plantenziektekundige Vereniging (KNPV) en het phytopathologisch laboratorium Willie Commelin Scholten (WCS).

meer informatie

Deelnemer ervaringen

Als je meer theoretische kennis wil over veredeling, is dit echt een aanrader. De modules zijn uitgebreid en maken de verschillende aspecten van veredeling duidelijk. De kennis wordt op een heldere manier uitgelegd en werkt ook met vragen, waardoor je echt over de leerstof moet nadenken. Het is – zeker als privé persoon - niet goedkoop, maar de geleverde kwaliteit is goed. De cursusprijs is voor mij ook een stok achter de deur. Ik vond het ideaal dat ik rustig, op mijn eigen tempo, naast mijn werk de veredelingsmodules kon bestuderen.
Jos Smallegange, deelnemer plant breeding modules

Jos Smallegange, heeft alle plantenveredeling modules gevolgd en succesvol met examens afgerond

Lees in dit artikel hoe en waarom Jos Smallegange distance learning modules plant breeding heeft gevolgd en wat het hem heeft gebracht. Hij deelt zijn tips en ervaringen:
> Online leren voor een carrière switch

Contact opnemen

shutterstock_152196302_telefoon_mobiel.jpg

Vragen? Neem contact op:

+31 (0)317 48 22 98
monique.tulp@wur.nl

Wageningen Academy biedt niet alleen distance learning programma's aan, maar ook cursussen, seminars, executive education, summer schools en maatwerk programma's.

meer informatie