Distance learning, Wageningen Academy, Wageningen UR

Distance Learning

Distance learning programma's voor werkenden in de expertise gebieden van plantenveredeling, plant pathologie, plant entomologie en mens-dier interacties in de varkenshouderij gegeven door experts van Wageningen University & Research, ontwikkeld en verzorgd door Wageningen Academy.

Waarom een distance learning programma

De distance learning programma's zijn ontwikkeld door de experts van Wageningen University & Research. De plant programma's, plantenveredeling, pathologie en entomologie bestaan uit meerdere modules en examen, naar eigen keuze samen te stellen. De E-learning cursus mens-dier interactie in de varkenshouderij moet nog opengesteld worden.

  • Studeren in uw eigen tempo
  • Volg 1 of meerdere modules
  • Contact met de docent per email
  • Optie tot het doen van examen, per module of meerdere te gelijk

Artikelen & meer

Testimonial

Als je meer theoretische kennis wil over veredeling, is dit echt een aanrader. De modules zijn uitgebreid en maken de verschillende aspecten van veredeling duidelijk. De kennis wordt op een heldere manier uitgelegd en werkt ook met vragen, waardoor je echt over de leerstof moet nadenken. Het is – zeker als privé persoon - niet goedkoop, maar de geleverde kwaliteit is goed. De cursusprijs is voor mij ook een stok achter de deur. Ik vond het ideaal dat ik rustig, op mijn eigen tempo, naast mijn werk de veredelingsmodules kon bestuderen.
Jos Smallegange, deelnemer plant breeding modules