Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • Kruimelpad
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
Terug naar profiel

Publicaties - AJ (Anja) van Osch-Schroder PhD

Kernpublicaties

  • Protein and lipid oxidation affect the viscoelasticity of whey protein layers at the oil-water interface: Oxidized proteins and lipids affect oil-water interface rheology
    Claire C. Berton-Carabin, Anja Schröder, Ana Rovalino, Karin Schroën, Leonard Sagis (2016) http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ejlt.201600066/full
  • Tailored microstructure of colloidal lipid particles for Pickering emulsions with tunable properties
    Schröder, A., Berton-carabin, C., Venema, P., & Cornacchia, L. (2017) https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X17303533?via%3Dihub
  • Tailored microstructure of colloidal lipid particles for Pickering emulsions with tunable properties
    Schröder, A., Sprakel, J., Schroën, K., & Berton-Carabin, C. C. (2017) http://pubs.rsc.org/en/Content/ArticleLanding/2017/SM/C6SM02432G#!divAbstract
  • Coalescence stability of Pickering emulsions produced with lipid particles: A microfluidic study.
    Schröder, A., Sprakel, J., Schroën, K., Spaen, J., & Berton-carabin, C. C. (2018) https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877418301547?via%3Dihub
  • Pickering emulsions: Emulsion-based Systems for Delivery of Food Active Compounds: Formation, Application, Health and Safety
    Anja Schröder Meinou N. Corstens Kacie K.H.Y. Ho Karin Schroën Claire C. Berton-Carabin (2018) https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/9781119247159.ch2
  • AJ (Anja) van Osch-Schroder PhD
    AJ (Anja) van Osch-Schroder PhD Onderzoeker
    Contactformulier

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • di label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • wo label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • do label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
  • vr label_factsheet_morning aanwezig label_factsheet_afternoon aanwezig
aanwezig afwezig
Organisatie Departement Agrotechnologie en Voedingswetenschappen
Onderdeel Food Process Engineering
Expertises Emulsies, Interface
Menu
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Contact
  • Inloggen
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
  • de|Deutsch
  • DE
  • fr|Français
  • FR
  • es|Español
  • ES
  • cn|中文
  • 中文
  • Onderwijs &
    Opleidingen
  • Onderzoek &
    Resultaten
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
U bent hier
  • Home Klik om uit te klappen
    • Onderwijs & Opleidingen
    • Onderzoek & Resultaten
    • Waardecreatie & Samenwerking
    • Over WUR
    • Universiteit
    • Universiteitsfonds Wageningen
    • Alumni
    • Werken bij
    • Dossiers
    • Nieuws
    • Agenda
    • Achtergronden
    • Contact
  • Food Process Engineering - Anja AJ (Anja) van Osch-Schroder PhD Klik om uit te klappen
    • Publicaties
    • Onderwijsactiviteiten
    • Contactpersoon voor...
  • Publicaties
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life

To explore the potential of nature to improve the quality of life.

WUR op Social Media

Onderwijs & Opleidingen

  • Universiteit
  • Bacheloropleidingen
  • Masteropleidingen
  • Online onderwijs
  • Promoveren
  • Opleidingen en cursussen voor professionals
  • Contact met studievoorlichting

Onderzoek & Resultaten

  • Onderzoeksinstituten
  • Leerstoelgroepen
  • Wettelijke onderzoekstaken
  • Onderzoeksthema's
  • Research@WUR
  • Bibliotheek
  • Contact met WUR

Waardecreatie & Samenwerking

  • Samenwerken met WUR
  • Waarde voor de wereld
  • Impact in de praktijk
  • Faciliteiten & apparatuur
  • In gesprek met WUR
  • Ondernemen bij WUR
  • Contact
  • Over WUR
  • Werken bij
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring
  • Medewerkers en integriteit
  • Gedragsregels mededinging
  • Inloggen