Studentinformatie

Wageningen Writing Lab

Ben je student van Wageningen Universiteit en wil je een nieuwe aanpak ontwikkelen om verder te komen met je schrijfopdracht? Dan is het Wageningen Writing Lab dé plek om naar toe te gaan.

Samen met een peer-tutor werk je aan het verbeteren van je schrijfvaardigheid en leer je nieuwe schrijfstrategieën toe te passen. Je vindt ons in de bibliotheek van het Forum. Loop eens binnen voor een kennismaking (we zijn open als er afspraken zijn) of maak meteen (digitaal) een afspraak via de “contact en afspraken”-knop. Je kunt ook even bellen of mailen als vragen hebt over onze werkwijze.

Bezoekadres

Bibliotheek Forum Kamer 260, Gebouw 102, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen.

Alle werkdagen op afspraak.

First reactions of students

"I really enjoyed the session this afternoon and thanks for the hand-outs. I will surely put what I learned into my current writing. I did recommend  the WWL to my friends. Wish you all the best helping people improving writing"

"I have valued the session, even though I am now in my second MSc year. So, think how much better I could have been  now, had this service been available in my first year!"

"You have really given me a new view on things. Now I feel I can really proceed!"