Wageningen World

Abonneren Wageningen World

Wageningen World is het magazine voor relaties en alumni van Wageningen University & Research. Het tijdschrift informeert over ontwikkelingen in de Wageningse domeinen van voeding, natuur, klimaat, circulaire economie en leefomgeving.

Wageningen World verschijnt tweemaal per jaar in een Nederlandstalige en een Engelstalige editie. Het magazine is online te lezen en voor abonnees met een adres in Nederland ook in print. Een abonnement is gratis.

Woont u buiten Nederland?

Per 2024 is de verspreiding van het papieren magazine buiten Nederland beƫindigd. Woont u in het buitenland en ontving u de papieren editie? Geef dan a.u.b. uw mailadres aan ons door, vergezeld van uw naam, adres en zo mogelijk uw abonneenummer (zie adreslabel), dan ontvangt u Wageningen World voortaan in uw mailbox.

Wageningen World thuis ontvangen

Alumni ontvangen na het afstuderen automatisch een abonnement op het online magazine. Alumni binnen Nederland kunnen ook een abonnement op de papieren editie aanvragen.

Relaties van WUR en belangstellenden kunnen ook een abonnement aanvragen. Voor abonnees in het buitenland is enkel een online abonnement beschikbaar. Binnen Nederland kan gekozen worden voor het digitale of voor het papieren magazine.

Voor het aanvragen van een abonnement of het doorgeven van wijzigingen gelieve onderstaand formulier in te sturen:

Oud adres
Nieuw adres

Ik wil...