Zoekresultaten
88 zoekresultaten binnen personen
-
ir. OR (Onno) Roosenschoon
Expertises: computers en internet, bosbouw, geografische informatiesystemen, ecologie, informatiemanagement, computer software - apps, informatie, internet, programmeren, kennisoverdracht, beslissingsondersteunende systemen, informatietechnologie -
OR (Onkie) Quintero de Jong
OR (Onkie) Quintero de Jong - WUR OR (Onkie) Quintero de Jong Medewerker Postservices DML Contact Beschikbaarheid ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar di Ochtend Beschikbaar M... -
drs. MGJ (Miriam) Koene
Expertises: bacteriologie, diergeneeskunde, diagnostiek, zoönosen, dierziekten, bacterien, campylobacter, onderzoeksprojecten, salmonella, veterinaire microbiologie, infectieziekten, tularemie, botulisme -
ing. RP (Rene) Achterberg
Expertises: moleculaire biologie, diagnostiek, bacterien, biosensoren, campylobacter, enzymimmunoassay, snelle methoden, salmonella, serologie, immunoassay, moleculaire technieken, ondernemingsraden, dna -
ing. CB (Conny) van Solt-Smits
Expertises: biochemie, microbiologie, campylobacter, celkweek, diagnostische technieken, elisa, moleculaire diagnostiek, ringtesten, serologie, veterinaire microbiologie, moleculaire technieken -
ing. MHC (Marleen) Henkens
Expertises: bacteriologie, epidemiologie, voedselmicrobiologie, voedselkwaliteit en -veiligheid, microbiologie, moleculaire biologie, bacterien, campylobacter, celkweek, wandelen over het chromosoom, kweekmedia, dna sequencing, malaria, micro-organismen, organisatie, werkorganisatie, parasitologie, planning, kwaliteitscontroles, kwaliteitszorg, tuberculose, virussen, goede laboratoriumpraktijk, hematologie, humane pathogenen, laboratoria, laboratoriumproeven, legionella, microbiologische methoden, moleculaire technieken, facilitaire diensten, insectenvirussen -
dr. H (Hermien) van Bokhorst-van de Veen
Expertises: voedselmicrobiologie, voedselkwaliteit en -veiligheid, microbiologie, moleculaire biologie, bacterien, campylobacter, voedermiddelbewerking, voederveiligheid, voer, voedseladditieven, voedselbiotechnologie, voedingsmiddelenwetgeving, voedselbewaring, voedselproducten, voedselveiligheid, voedingsmiddelen, vlees, micro-organismen, voeding, organisatie van onderzoek, pathogenen, pluimveevlees, probiotica, onderzoek, salmonella, vruchtgroenten, vruchten, schimmels, genexpressie, hogedruktechnologie, wetgeving, gisten, voedselpathogenen, microbiologische methoden, voedselverspilling, ziektepreventie -
WC (Wilma) Hazeleger
Expertises: bacteriologie, voedselmicrobiologie, voedselkwaliteit en -veiligheid, microbiologie -
prof.dr.ir. MH (Marcel) Zwietering
Expertises: bacteriologie, voedselmicrobiologie, voedselkwaliteit en -veiligheid, voedingswetenschappen, voedingswetenschappen en levensmiddelentechnologie, levensmiddelentechnologie, wiskunde, microbiologie, volksgezondheid, risicoanalyse, bacillus cereus, bacterien, campylobacter, exposure assessment, fermentatie, fermentatiekinetiek, voedselbesmetting, voedselhygiene, voedselbewaring, voedselkwaliteit, voedselveiligheid, wiskundige modellen, microbiele besmetting, modelleren, modellen, pseudomonas, risico, risicobeheersing, salmonella, simulatiemodellen, haccp, melkzuurbacterien, voedselpathogenen, voedsel, voedselketens, wetenschappelijke integriteit -
mr. JP (Jan Paul) Kalff
Expertises: medezeggenschap, arbeidsverhoudingen