Afgestudeerd

Kijk hieronder welke situatie op jou van toepassing is en vul daarna het aanvraagformulier in.

Je bent dit lopende academisch jaar afgestudeerd en al in het bezit van sportrechten.
Als je in het lopende academisch jaar afgestudeerd bent en reeds in bezit van sportrechten dan vervalt je WUR-card en moeten wij een nieuwe gasten WUR-card voor je maken. Hierop blijven de reeds aangeschafe sportrechten geldig.

Je bent afgestudeerd en je wilt sportrechten
Als je in een voorgaand (academisch) jaar bent afgestudeerd en nog geen sportrechten hebt en deze wilt aanschaffen dan heb je een gasten WUR-card nodig. Heb je deze reeds in bezit vermeld dit dan op onderstaand formulier door je kaartnummer in te vullen. Je hoeft dan ook geen foto te uploaden. Ben je nog niet in het bezit van een gasten WUR-card dan maken wij deze voor je aan.

Je bent langer dan 1 jaar afgestudeerd en je wilt lid blijven van een SSV
Als je langer dan 1 en korter dan 5 jaar bent afgestudeerd, onafgebroken lid bent geweest van een SSV en geen medewerker bij de WUR bent dan kom je in aanmerking voor verenigingsrechten. Je kunt hiermee lid blijven van de vereniging maar geen gebruik maken van de overige faciliteiten van het SCB. Er wordt een gasten WUR-card op naam van de SSV aangemaakt. Je oude WUR-card komt hiermee te vervallen. Een kaart op naam van de SSV kost eenmalig € 5,50

LET OP! Als je lid bent van een SSV ben je verplicht jaarsportrechten te kopen.

Voor alle 3 bovenstaande categoriën ga je alsvolgt te werk:
Vul het formulier hieronder in en upload een foto van jezelf (indien nodig) en het bewijs van afstuderen in het formulier. Zorg dat op je foto je gezicht duidelijk zichtbaar is.