Testimonial

Rima, Louise O. Fresco Fonds ontvanger

Rima had totaal geen middelen van hulp om haar laatste jaar van de BSc Milieuwetenschappen af te ronden. Dankzij een bijdrage van het Louise O. Fresco Fonds kon zij haar financiële stress vergeten en haar laatste jaar afronden.

Veel studenten hebben zoveel financiële stress dat ze afhaken, vooral internationale studenten, omdat we niet eens de kans krijgen om te werken. Ik denk dat dit fonds goede hulp biedt aan mensen die het nodig hebben.
Rima, BSc Environmental Sciences

"Ik ben Rima en zit momenteel in mijn derde en laatste jaar van de BSc Milieuwetenschappen. Mijn financiële situatie was zo urgent omdat ik absoluut geen middelen had van hulp en ik mijn studie hierdoor niet had kunnen afmaken. Ik hoorde in eerste instantie over het fonds via mijn studieadviseur aan wie ik mijn situatie uitlegde en dacht dat ik geschikt was voor deze steun."

"Toen ik hoorde van de uitkomst was ik zo opgelucht omdat ik overspannen was over mijn financiën en constant op zoek was naar alternatieven. Maar wat ik heb gekregen kan me genoeg helpen en levert me veel tijd op om het kleine gat van de studie dat ik nog heb te vullen."

"Ik denk dat het initiatief van Louise O. Fresco mij en een heleboel anderen goed van pas komt. Veel studenten hebben zoveel financiële stress dat ze afhaken, vooral internationale studenten, omdat we niet eens de kans krijgen om te werken. Ik denk dat dit fonds goede hulp biedt aan mensen die het nodig hebben."

"Wat ik ook wil vermelden, is dat ik de moeite waardeer die is genomen om ervoor te zorgen dat ik geschikt ben voor de ondersteuning. Er zijn veel controles geweest van mijn bankafschrift en financiële middelen, wat belangrijk is om er zeker van te zijn dat het geld aan de juiste mensen wordt gegeven."