Online Spaans leren

Online Spaans leren met begeleiding van een professionele docent? Dan ben je bij Wageningen in'to Languages aan het juiste adres. Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Spaans op diverse niveaus. Je leert geheel volgens je eigen wensen, het Spaans dat past binnen jouw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. Op dit moment kan je onze cursussen alleen online volgen. Mocht de situatie het weer toelaten dan geven we ook weer trainingen op de campus van Wageningen University & Research, maar zijn incompanytrainingen ook mogelijk.

Groepscursussen Spaans

Op dit moment kun je de volgende online cursussen volgen:

Overige cursussen

In samenwerking met Radboud in'to Languages bieden wij ook cursussen aan op andere niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen kun je terecht bij Radboud in'to Languages.

Spaans op maat

Wil je graag een taal leren of een communicatievaardigheid onder de knie krijgen in je eigen tempo en omgeving, op de momenten die jou het beste uitkomen?

Met onze online taal en communicatie maatwerktrainingen leer je op afstand én met persoonlijke begeleiding van een trainer. Door toepassing van online tools en de virtual classroom, krijg je het beste van twee werelden. Enerzijds de vrijheid om te leren waar het je het beste uitkomt, en anderzijds de luxe van een trainer die je motiveert en richtlijnen geeft op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Meer informatie over een online maatwerktraining