Maatwerk educatie mogelijkheden Wageningen Universiteit & Research

Maatwerk Trainingen

Wageningen University & Research biedt maatwerk oplossingen voor bedrijven en organisaties op het gebied van life sciences. De uitdagingen waar we als wereld voor staan zijn in toenemende mate complex en diverse van oorsprong. We dagen je dan ook uit om open te staan voor nieuwe perspectieven en ervaringen. Wil je een bedrijfsvraagstuk oplossen? Transformeren naar een duurzamer business model? Je medewerkers trainen? Vraag naar de maatwerk en incompany mogelijkheden bij een van de meest groene en duurzame universiteiten van de wereld.

Waarom kiezen voor een maatwerk programma?

  • Je bedrijf, organisatie of afdeling krijgt een positieve impuls waardoor doelen bereikbaarder worden.
  • Je wordt uitgedaagd om je passie en creativiteit in te zetten om tot nieuwe kennis, ideeën, concepten en oplossingen te komen.
  • We bieden de laatste kennis, vanuit diverse disciplines doormiddel van training programma’s aan afgestemd op jouw vraagstuk om tot unieke uitkomsten te komen.

Daarnaast is een maatwerk programma bij uitstek geschikt voor het volledig naar wens en in samenspraak afstemmen van de programma inhoud en opzet.

We nodigen je van harte uit om op de Wageningen Campus te komen trainen. Een unieke locatie, met vele faciliteiten, expertises, gebouwen en in een unieke omgeving. Getraind worden op een andere locatie of online is ook mogelijk.

“Ontwikkel jezelf en anderen en stimuleer positieve verandering in je organisatie.”

Subsidie

Nuffic ondersteunt maatwerk programma’s met een focus op ‘capacity building’ voor inclusieve and duurzame voedselsystemen. Bekijk de Engelse pagina voor meer informatie.

Heb je interesse in subsidie? Vermeld dit bij je aanvraag.
 

Contact opnemen

Heb je interesse? Neem dan contact op en laat ons je eerste ideeën en verzoek weten. Dan zorgen we ervoor dat je met de juiste persoon in contact komt.