Meelopen en proefstuderen

Door zelf te ervaren hoe het is om te studeren en een dag student te zijn in Wageningen kom je snel te weten of de studie echt bij je past. Je hebt keuze om deel te nemen aan een groepsmeeloopdag, 1op1 meelopen met een student of proefstuderen. Op deze manier leer jij de opleiding en Wageningen echt goed kennen!

 • Ervaar hoe het is om te studeren in Wageningen
 • Stel al je vragen aan een huidige student
 • Krijg een inhoudelijk idee over de onderwerpen van de studie
 • Groepsmeeloopdagen

  Meeloopdagen

  Tijdens de groepsmeeloopdagen kom je samen met andere deelnemers meer te weten over jouw opleiding naar keuze. Huidige studenten vertellen je alles over hun ervaringen en staan klaar om je vragen te beantwoorden over de opleiding, de WUR en het Wageningse studentenleven. Hieronder vind je alle geplande meeloopdagen.

 • 1op1 meelopen

  1op1 meelopen

  Behalve de meeloopdagen waar je met een groep meeloopt, kun je ook individueel meelopen. Je maakt dan zelf een afspraak met de student van de opleiding van je keuze. Het bijzondere hieraan is dat het programma helemaal is afgestemd op jouw vragen en interesses.

 • Online proefstuderen

  Online proefstuderen

  Het online proefstuderen geeft je meer een inhoudelijk idee over wat je allemaal leert tijdens deze studie en welke onderwerpen er aan bod komen. Anders dan een meeloopdag is dat je bij online proefstuderen even de lesstof ervaart die je krijgt tijdens de studie.

Eerstvolgende meeloopdagen

De meeloopdagen vinden plaats op de campus in Wageningen. Bekijk hieronder het schema voor meer informatie over de meeloopdagen per opleiding. Bij de meeloopdagen waar nog een oude datum staat vermeld wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum voor gepland. Klik op de meeloopdag voor meer informatie en eventuele andere data.