Master International Land and Water Management

De master International Land & Water Management is een tweejarig MSc programma in Wageningen. De opleiding richt zich op de wetenschappelijke analyse van land- en waterbeheer vraagstukken op verschillende schaalniveaus. Zowel technische als sociaal-economische en bestuurlijke aspecten van land- en watervraagstukken worden bestudeerd.

Master International Land and Water Management

Alle informatie in het Engels

Alle informatie over de masteropleidingen aan de Wageningen University & Research is in het Engels. Wil je meer weten over de master International Land and Water Management? Kijk voor meer informatie op de Engelstalige website.

Specialisaties

Binnen de opleiding International Land and Water Management zijn er 3 specialisaties mogelijk. Afhankelijk van je interesses kies je een van deze specialisaties (pagina’s in het Engels):

Kom meer te weten over deze master

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Toelating en inschrijving

Ben je geïnteresseerd om de opleiding International Land and Water Management te gaan volgen? Op de pagina aanmelding en toelating (pagina in het Engels) zijn alle details te vinden.

Studenten vertellen

Krijg een inkijkje in het leven van een student door over hun ervaringen te lezen op de Engelstalige pagina Student experiences.

Beroepen en toekomst

Hoe wordt je voorbereid op een carrière en wat zijn de mogelijkheden als je afgestudeerd bent? Lees er meer over op de Engelstalige pagina Future career.

Voorlichting en studiekeuze

Wil je graag persoonlijk in contact komen met iemand van Wageningen University & Research? Alle informatie is te vinden op de pagina Studiekeuze master.