European Master in Food Studies

Wil je graag een carrière in de internationale voedselindustrie? De Europese Master in Food Studies biedt een uniek programma waarin je jouw kennis van voedseltechnologie verbetert. Deze opleiding is een exclusieve specialisatie in samenwerking met de universiteiten Cork (Ierland), Lund (Zweden) en Agro-Paris Tech (Frankrijk) en elf industriële partners.

Food Studies European Master Wageningen University

Opbouw van de master in Food Studies

In deze Europese Master ontwikkel je jouw wetenschappelijke, onderzoeks- en communicatieve vaardigheden. Je studeert aan verschillende universiteiten in Europa en leert van het bedrijfsleven.

Ga naar het studieprogramma

Partners
De samenwerking met het bedrijfsleven geeft je de kans om te ervaren hoe het is om te werken voor grote multinationals in de voedselindustrie. Partners in deze master zijn Heineken, Nestle, Mondelez, DSM, Firmenich, Mars, Groupe Lectalis, Tetra Pak, Ingredion, JacobsDouweEgberts and Unilever.

Meer informatie vind je op eurmscfood.nl.

Toelating en inschrijving

Deze Europese specialisatie heeft plaats voor 20 studenten. Daarom is er een aanvullende selectieprocedure na aanmelding voor het Food Technology programma. Lees meer over de aanmeldingsprocedure.

Studenten vertellen

Wil je meer weten over hoe het is om deze studie te volgen? Lees het verhaal van Marlou Bijlsma of Wiebe Hollander.

Beroepen en toekomst

Afgestudeerden van de Europese Master in Food Studies vinden meestal een baan in de voedselindustrie in R&D functies, kwaliteitscontroleur of andere management posities.