Master Metropolitan Analysis, Design, and Engineering

Metropolitan Analysis, Design & Engineering is een tweejarig masterprogramma met een focus op duurzame ontwikkeling. Je leert innovatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen die een verstedelijkt gebied het hoofd moet bieden. Je houd daarbij rekening met de omgeving, duurzaamheid en de leefbaarheid van de stad.

Master Metropolitan

De master Metropolitan Analysis, Design, and Engineering is een interdiciplinair programma van Wageningen University & Research, Amsterdam institute for advanced metropolitan solutions (AMS Institute) en de Technishe Universiteit Delft.

Programma van de master Metropolitan Analysis, Design and Engineering

Dit master programma brengt multidisciplinaire teams samen om te werken aan de uitdagingen van verstedelijkte gebieden, met Amsterdam als voorbeeld.

In deze tweejarige master in duurzame ontwikkeling heeft ondernemerschap een belangrijke rol. In het eerste jaar krijg je vakken zoals bijvoorbeeld Metropolitan Challenges, Data and Entrepreneurship. Tijdens het tweede jaar van de master doe je mee aan het Living Lab. Daarin ga je aan de slag met real-life cases binnen de stad Amsterdam.

Meer informatie over het programma

Toelating en aanmelden

Heb je interesse in de master Metropolitan Analysis, Design and Engineering? Check dan even de toelatingseisen en de aanmeldprocedure.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze master? Je kunt bijvoorbeeld ervaringen lezen van onze huidige studenten of alles te weten komen over banen na de master op de Engelstalige website.

Ga naar de Engelstalige website