Student Service Centre

Het SSC voorziet studenten van informatie over o.a. inschrijving, toelating, collegegeld, legaal verblijf. Maar je kunt ook bij SSC terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, advies bij studievertraging of hulp van een psycholoog of decaan.

Je kan contact met ons opnemen via de Student Desk (Forum-gebouw, begane grond) of via onze Vraag & Antwoord applicatie.

Openingstijden Studenten Balie: maandag t/m donderdag: 10.00 uur - 17.00 uur. Vrijdag van 10:00 - 14:00 uur.

Avondbalie: De avondbalie is een samenwerkingsverband tussen de Bibliotheek, SSC en IT-Servicepoint. Bij de avondbalie in het Forum is het mogelijk formulieren af te halen/in te leveren, je WUR-kaart af te halen en vragen te stellen m.b.t. je studie. Er kunnen door de avondbalie geen verklaringen worden gemaakt. Dit is alleen mogelijk tijdens de reguliere tijden. De avondbalie kan je vinden op de plek van de receptiebalie van de bibliotheek (2e verdieping) en is open maandag t/m donderdag van 17:00 tot 22:00 uur.

Het Studenten Service Centre bestaat uit de volgende teams:

Student Administration (Registration en Admission Office): Aanmelding en toelating tot de BSc en MSc opleidingen, inschrijving en afstuderen.

International Office: Contactpersoon voor de internationale student op het gebied van o.a. legaal verblijf in Nederland, facturatie, beurzen.

Studentenbegeleiding: Studentendecaan, studentenpsycholoog vertrouwenspersoon.

Meer informatie voor:

Bezoekadres: Forum - gebouwnr. 102, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen. (Plattegrond van Wageningen met gebouwen WUR)

Postadres: Wageningen University, Student Service Centre, Postbus 414, 6700 AK Wageningen.

Secretariaat: Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag, tussen 09.00 en 16.00 uur en vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur op nummer (+ 31) (0)317-483618 (Ook voor afspraken maken met de studentendecaan)

Contactformulier: Heb je vragen voor het Student Service Centre dan kunnen deze naar ons worden gestuurd via het invullen van het contactformulier. Misschien is het antwoord op je vraag al beschikbaar in onze "Vraag en Antwoord" applicatie.