Student Service Centre

Het SSC voorziet studenten van informatie over o.a. inschrijving, toelating, collegegeld. Maar je kunt ook bij SSC terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, advies bij studievertraging of hulp van een psycholoog of decaan.

Je kan contact met ons opnemen via de Student Desk (Forum-gebouw) of door onze Vraag & Antwoord applicatie.

Openingstijden Studenten Balie: maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur.

Pilot Avondbalie: De avondbalie is een samenwerkingsverband tussen SSC en IT-Servicepoint, nu is het ook na 17:00 uur mogelijk in het Forum formulieren af te halen/in te leveren en vragen te stellen m.b.t. je studie. De avondbalie kan je vinden op de plek van het IT-Servicepoint (begane grond) en is open maandag t/m donderdag van 17:00 tot 22:00 uur.

Het Studenten Service Centre bestaat uit de volgende teams:

Student Administration (Registration en Admission Office): Aanmelding en toelating tot de BSc en MSc opleidingen, inschrijving en afstuderen.

International Office: Contactpersoon voor de internationale student op het gebied van o.a. legaal verblijf in Nederland, facturatie, beurzen.

Studentenbegeleiding: Studentendecaan, studentenpsycholoog vertrouwenspersoon.

Meer informatie voor:

Bezoekadres: Forum - gebouwnr. 102, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen. (Plattegrond van Wageningen met gebouwen WUR)

Postadres: Wageningen University, Student Service Centre, Postbus 414, 6700 AK Wageningen.

Secretariaat: Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag, tussen 09.00 en 16.00 uur en vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur op nummer (+ 31) (0)317-483618 (Ook voor afspraken maken met de studentendecaan)