Student Service Centre

Het SSC voorziet studenten van informatie over o.a. inschrijving, toelating, collegegeld, legaal verblijf. Maar je kunt ook bij SSC terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, advies bij studievertraging of hulp van een decaan.

Je kan contact met ons opnemen via de (online) Student Desk of via onze Vraag & Antwoord applicatie.

Openingstijden:

De studentenbalie in het Forum is open van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 14:30 uur.

We zijn ook online voor jullie beschikbaar! Onze online balie is te vinden op deze pagina.

Contactformulier: Heb je vragen voor het Student Service Centre dan kunnen deze naar ons worden gestuurd via het invullen van het contactformulier.

Voor afspraak met studentendecaan kun je terecht bij: studentdean@wur.nl

Bij dringende vragen of voor het maken van een afspraak met een decaan kun je bellen met het secretariaat van het SSC via nummer 0317-483618*.

Het Studenten Service Centre bestaat uit de volgende teams:

Student Administration (Registration en Admission Office): Aanmelding en toelating tot de BSc en MSc opleidingen, inschrijving en afstuderen.

International Office: Contactpersoon voor de internationale student op het gebied van o.a. legaal verblijf in Nederland, facturatie, beurzen.

Studentenbegeleiding: Studentendecaan, vertrouwenspersoon.

Exchange Office.

Meer informatie voor:

Bezoekadres: Forum - gebouwnr. 102, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen. (Plattegrond van Wageningen met gebouwen WUR)

Postadres: Wageningen University, Student Service Centre, Postbus 414, 6700 AK Wageningen.

Secretariaat: Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag, tussen 09.00 en 16.00 uur en vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur op nummer (+ 31) (0)317-483618 (Ook voor afspraken maken met de studentendecaan)