Student Service Centre

Het SSC voorziet studenten van informatie over o.a. inschrijving, toelating, collegegeld, legaal verblijf. Maar je kunt ook bij SSC terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, advies bij studievertraging of hulp van een decaan.

Je kan contact met ons opnemen via de (online) Student Desk of via onze Vraag & Antwoord applicatie.

Openingstijden:

De studentenbalie in het Forum is open van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 14:30 uur.

We zijn ook online voor jullie beschikbaar! Onze online balie is te vinden op deze pagina.

Contactformulier: Heb je vragen voor het Student Service Centre dan kunnen deze naar ons worden gestuurd via het invullen van het contactformulier.

Bij dringende vragen of voor het maken van een afspraak met een decaan kun je bellen met het secretariaat van het SSC via nummer 0317-483618*. Voor een afspraak met een studentendecaan kun je ook mailen naar: studentdean@wur.nl

Het Studenten Service Centre bestaat uit de volgende teams:

Student Administration (Registration, Graduation en Admission Office): Aanmelding en toelating tot de BSc en MSc opleidingen, inschrijving** en afstuderen.

International Office: Contactpersoon voor de internationale student op het gebied van o.a. legaal verblijf in Nederland, facturatie, beurzen.

Studentenbegeleiding: Studentendecaan, vertrouwenspersoon.

Exchange Office.

Meer informatie voor:

Bezoekadres: Forum - gebouwnr. 102, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen. (Plattegrond van Wageningen met gebouwen WUR)

Postadres: Wageningen University, Student Service Centre, Postbus 414, 6700 AK Wageningen.

* Secretariaat: Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 09.00 en 16.00 uur op nummer (+ 31) (0)317-483618 (Ook voor afspraken maken met de studentendecaan)

**Afdeling inschrijving: Telefonisch te bereiken maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Tel. 0317-484480