Student Service Centre

Het SSC voorziet studenten van informatie over o.a. inschrijving, toelating, collegegeld, legaal verblijf. Maar je kunt ook bij SSC terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, advies bij studievertraging of hulp van een psycholoog of decaan.

Je kan contact met ons opnemen via de (online) Student Desk of via onze Vraag & Antwoord applicatie.

Let op:

De studentenbalie in het Forum is open. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 12:30 uur tot 14:30 uur.

Daarnaast zijn we ook online voor jullie beschikbaar! Onze online balie is te vinden op deze pagina. Je kunt jouw vraag ook direct stellen aan ssc@wur.nl, we proberen jouw email binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Voor afspraak met studentendecaan kun je terecht bij: studentdean@wur.nl

Bij dringende vragen kun je bellen met 0317-483618.

Voor meer informatie over de WUR-richtlijnen met betrekking tot het coronavirus ga naar de website van de WUR

Het Studenten Service Centre bestaat uit de volgende teams:

Student Administration (Registration en Admission Office): Aanmelding en toelating tot de BSc en MSc opleidingen, inschrijving en afstuderen.

International Office: Contactpersoon voor de internationale student op het gebied van o.a. legaal verblijf in Nederland, facturatie, beurzen.

Studentenbegeleiding: Studentendecaan, studentenpsycholoog vertrouwenspersoon.

Meer informatie voor:

Bezoekadres: Forum - gebouwnr. 102, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen. (Plattegrond van Wageningen met gebouwen WUR)

Postadres: Wageningen University, Student Service Centre, Postbus 414, 6700 AK Wageningen.

Secretariaat: Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag, tussen 09.00 en 16.00 uur en vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur op nummer (+ 31) (0)317-483618 (Ook voor afspraken maken met de studentendecaan)

Contactformulier: Heb je vragen voor het Student Service Centre dan kunnen deze naar ons worden gestuurd via het invullen van het contactformulier. Misschien is het antwoord op je vraag al beschikbaar in onze "Vraag en Antwoord" applicatie.