Engels leren

Engels leren in Wageningen? Dan ben je bij Wageningen in'to Languages aan het juiste adres. Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Engels op diverse niveaus. Je leert geheel volgens jouw eigen wensen het Engels dat past binnen jouw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met (near) native, ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. De meeste trainingen worden gegeven op de campus van Wageningen University & Research, maar ook incompanytrainingen zijn mogelijk.

English Boost Camp - Winter Editie

Verbeter in korte tijd je Engelse taalvaardigheid tijdens de English Boost Camp. Eén vaardigheid, één dag, meteen resultaat!

Engels voor studenten

Engels voor medewerkers en externen

Engels voor promovendi

Liever een maatwerktraining?

Desgewenst stellen we een programma op maat samen. Dit kan voor individuele cursisten, maar bijvoorbeeld ook voor een afdeling van een bedrijf. Voorafgaand aan elke maatwerktraining brengen we startniveau, leerdoelen en wensen in kaart tijdens een intakegesprek. Op grond hiervan stellen we een offerte op.

Wil je als professional in korte tijd jouw taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes.