Frans leren

Frans leren in Wageningen? Dan bent u bij Wageningen in'to Languages aan het juiste adres. Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Frans op diverse niveaus. U leert geheel volgens uw eigen wensen, het Frans dat past binnen uw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. De meeste trainingen worden gegeven op de campus van Wageningen University & Research, maar ook incompanytrainingen zijn mogelijk

Frans I

Frans II

Frans III

Overige cursussen

In samenwerking met Radboud in'to Languages bieden wij ook cursussen aan op andere niveaus. Voor een ovezicht van al onze cursussen kunt u terecht bij Radboud in'to Languages.

Impressie groepscursussen

Liever een maatwerktraining?

Desgewenst stellen we een programma op maat samen. Dit kan voor individuele cursisten, maar bijvoorbeeld ook voor een afdeling van een bedrijf. Voorafgaand aan elke maatwerktraining brengen we startniveau, leerdoelen en wensen in kaart tijdens een intakegesprek. Op grond hiervan stellen we een offerte op.

Wilt u als professional in korte tijd uw taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes.

Voor maatwerktrainingen kunt u contact opnemen met Rosanne Schuurmans:

T: +31 317 48 48 70
E: tailor-made@wur.nl