Frans leren

Frans leren in Wageningen? Dan ben je bij Wageningen in'to Languages aan het juiste adres. Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Frans op diverse niveaus. Je leert geheel volgens je eigen wensen, het Frans dat past binnen jouw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. De meeste trainingen worden gegeven op de campus van Wageningen University & Research, maar ook incompanytrainingen zijn mogelijk

Frans 1

Frans 2

Frans 3

Frans 4

Overige cursussen

In samenwerking met Radboud in'to Languages bieden wij ook cursussen aan op andere niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen kun je terecht bij Radboud in'to Languages.

Impressie groepscursussen

Liever een maatwerktraining?

Desgewenst stellen we een programma op maat samen. Dit kan voor individuele cursisten, maar bijvoorbeeld ook voor een afdeling van een bedrijf. Voorafgaand aan elke maatwerktraining brengen we startniveau, leerdoelen en wensen in kaart tijdens een intakegesprek. Op grond hiervan stellen we een offerte op.

Wil je als professional in korte tijd uw taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes.

Voor maatwerktrainingen kun je contact opnemen met Rosanne Schuurmans:

T: +31 317 48 48 70
E: tailor-made@wur.nl