Nederlands leren

Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Nederlands op diverse niveaus. Je leert geheel volgens jouw eigen wensen het Nederlands dat past binnen jouw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. De meeste trainingen worden gegeven op de campus van Wageningen University & Research. Maar ook incompanytrainingen zijn mogelijk.

Nederlands voor studenten

Nederlands voor medewerkers en externen

Nieuw: Pilot Social Dutch

De WUR heeft op inititiatief van de Studentenraad voor 2019 het plan opgevat om in de vorm van dene pilot de cursussen Social Dutch 1 en 2 gratis* aan te bieden. Ook worden de hogere niveaus (Social Dutch 3 en 4) aangeboden, tegen een eigen bijdrage van 90 euro.

De pilot loopt van januari tot en met december 2019. Niet-studenten mogen niet deelnemen aan de niveaus 1 en 2. Voor niveau 3 en 4 worden geïnteresseerden op een gelegenheidslijst geplaatst. Wanneer een week voor aanvang van de cursus blijkt dat er lege plekken zijn in de cursus, krijgen deze mensen de mogelijkheden deel te nemen.

* Bekijk voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden

Overige cursussen

In samenwerking met Radboud in'to Languages bieden wij ook cursussen Nederlands aan op andere niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen Nederlands kun je terecht bij Radboud in'to Languages.

Liever een maatwerktraining?

Desgewenst stellen we een programma op maat samen. Dit kan voor individuele cursisten, maar bijvoorbeeld ook voor een afdeling van een bedrijf. Voorafgaand aan elke maatwerktraining brengen we startniveau, leerdoelen en wensen in kaart tijdens een intakegesprek. Op grond hiervan stellen we een offerte op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende maatwerkcursussen.

Wil je als professional in korte tijd jouw taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes.