Intensive Language Programmes

Wilt u als professional in korte tijd uw taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensive Language Programmes. Met een intensief onderdompelingsprogramma, speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals, kunt u in korte tijd uw communicatieve vaardigheden in de door u gewenste taal aanzienlijk verbeteren.

Volledig op maat

Het programma stemmen we volledig af op uw professionele ambities, vakgebied en persoonlijke wensen. Een Intensive Language Programme is meestal een aaneengesloten programma van vijf dagen, maar in overleg zijn ook andere opties mogelijk. Tijdens een uitgebreid intakegesprek brengen we uw wensen en ambities in kaart.

Kosten

Voor een intensief programma van 5 dagen betaalt u € 3650,-. Prijzen variëren afhankelijk van de opzet en inhoud van het programma. Na het intakegesprek ontvangt u van ons een offerte op maat.

Invulling programma

Taalvaardigheid en (interculturele) communicatieve competenties staan altijd centraal. De verdere invulling is afhankelijk van uw wensen en ambities en het aantal deelnemers. Individuele coachingssessies en zelfstudie wisselen elkaar af. Als er meerdere deelnemers zijn, vinden er ook groepsworkshops plaats.

Op de campus in Nijmegen

Wij verzorgen de Intensive Language Programmes samen met onze partner Radboud in’to Languages. De programma’s vinden dan ook plaats in Huize Heyendael, een unieke kleinschalige trainingslocatie midden op de campus in Nijmegen. Lunches zijn inbegrepen. Als er drie of meer deelnemers zijn, wordt er op twee avonden een cultureel programma inclusief diner georganiseerd.