Online Spaans leren

Online Spaans leren met begeleiding van een professionele docent? Dan ben je bij Wageningen in'to Languages aan het juiste adres. Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Spaans op diverse niveaus. Je leert geheel volgens je eigen wensen, het Spaans dat past binnen jouw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. Op dit moment kan je onze cursussen alleen online volgen. Mocht de situatie het weer toelaten dan geven we ook weer trainingen op de campus van Wageningen University & Research, maar zijn incompanytrainingen ook mogelijk.

Groepscursussen Spaans

Op dit moment kun je de volgende online cursussen volgen:

Overige cursussen

In samenwerking met Radboud in'to Languages bieden wij ook cursussen aan op andere niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen kun je terecht bij Radboud in'to Languages.

Spaans op maat

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan kunnen onderhandelen met Spaanse zakenpartners of moet je binnenkort een presentatie geven in het Spaans? 
Geen probleem, in overleg stellen we een traject op maat samen!

Interesse? Neem gerust contact met ons op.

T: +31 (0)317 48 85 78

E: tailor-made@wur.nl