Tolkdiensten

Bij het organiseren van een internationaal seminar of congres komt veel kijken. De spin-off van een internationaal evenement kan veel voor u of uw organisatie betekenen. Het is daarom van essentieel belang dat ook uw buitenlandse gasten zich gehoord voelen en zich kunnen uitspreken. Een tolk is dan een absolute vereiste.

De Tolkenservice verzorgt al jarenlang uiterst bekwame tolken, voor elke gelegenheid en elk gezelschap, in alle werkvelden en in alle talen. Indien gewenst zorgt de Tolkenservice zelfs voor alle benodigde apparatuur. Wij bieden de volgende tolkdiensten:

Simultaan tolken

Consecutief tolken

Gesprekstolken

Tolken Gebarentaal

Overige tolkdiensten

Hebt u een situatie waarbij de inzet van een tolk of taalspecialist nuttig is, maar weet u niet goed wat de beste oplossing is? Neem dan contact op met onze Tolkenservice. Met onze ruime ervaring stellen wij de juiste vragen en komen wij zo voor vrijwel elke situatie met een passende oplossing.

Tolkenapparatuur

Voor consecutief en simultaantolken wordt vaak speciale apparatuur gebruikt, zoals tolkencabines of fluisterkoffers, microfoons en headsets. U kunt deze apparatuur via de Tolkenservice van Wageningen in’to Languages huren.