Expertises |
Agrotechnologie, Voedselmicrobiologie, Agro-industriele ketens, Voedingswetenschappen en levensmiddelentechnologie, Microbiologie, Moleculaire biologie, Bioactieve verbindingen, Bioconversie, Bioreactoren, Clostridium, Co-vergisting, Vergelijkende genomica, Zuivelwetenschap, Experimentele evolutie, Fermentatie, Fermentatieproducten, Voedselbiotechnologie, Anaerobe afbraak, Anaerobe microbiologie, Metabolisme, Microbiële interacties, Microbiele fysiologie, Micro-organismen, Antimicrobiele peptiden, Nieuwe voedingsmiddelen, Oxidatieve stress, Prebiotica, Probiotica, Proteinasen, Stresstolerantie, Thermofiele bacterien, Vitamine b12, Voedingsonderzoek bij de mens, Melkzuurbacterien, Universitaire samenwerking, Bederfveroorzakende microörganismen, Systeembiologie, Synthetische biologie, Bodemmicrobiologie, Metabolische modellen, Microbe-microbe interacties, Biobased economy, Biotechnologie |