Locatie

Forum, gebouwnummer 102

Forum is de unieke blikvanger van Wageningen Campus. Onderwijsfaciliteiten, horeca en de Bibliotheek van Wageningen University & Research zijn in dit gebouw bijeen gebracht.

Adres Droevendaalsesteeg 2
Gebouw 102
6708 PB Wageningen
Tel. 0317–482160
Openingstijden Maandag t/m vrijdag
8:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag
10:00 – 18:00 uur
(Let op: op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken)
  Tijdens kantoortijden is het gebouw vrij toegankelijk, buiten kantoortijden uitsluitend met de WURcard die alleen medewerkers en studenten van Wageningen University & Research hebben.

In het hart van dit kasteelachtige gebouw liggen een restaurant, een grand café en diverse shops rondom het binnenplein ‘de Agora’. Het is een ideale plek om te werken, te studeren, te internetten en elkaar te ontmoeten. Het gebouw is ontworpen door Quist Wintermans Architecten. Ze vergelijken het Forum met een kasteel. Het kasteel is aan de buitenzijde vierkant en monoliet. Aan de binnenzijde is het complex, met binnenplaatsen en een grote diversiteit aan functies en activiteiten.Route

Direct bij de hoofdinvalswegen van Wageningen staat Wageningen Campus aangegeven. Volg op de campus de P-route naar P1 of P4. Vanaf alle grote parkeerplaatsen staat de route aangegeven naar de afzonderlijke gebouwen op de campus. Het gebouwnummer van Forum is 102.

In het Forum gebouw bevinden zich o.a.: