Cateraar Compass Group Nederland

Sinds 1 augustus 2023 verzorgt de Compass Group Nederland de catering in o.a. Forum, Orion, Aurora, Leeuwenborch en Atlas. Voor de verschillende restaurants zet Compass diverse concepten in.

Grand Café Forum

Het Grand Café op de begane grond in Forum biedt met "Coffee Rituals" een ruime keuze aan koffiespecials en verse thee, zoals lungo, cappuccino, latte macchiato, muntthee en gemberthee. Ook zijn er zoete en hartige tussendoortjes en snelle lunches beschikbaar, zoals sandwiches, wraps (vegetarisch en met vis/vlees), muffins, appelflappen en veganistische kaasbroodjes.

Restaurant Forum, Leeuwenborch en Orion

In de restaurants in Forum, Leeuwenborch en Orion werkt Compass met het catering concept "Crust". Je vindt er vers gebakken en belegde broodjes onder het motto Life is what you bake of it. "The Melting Pot" biedt een internationaal menu van warme (wok-)gerechten en Aziatisch, Mediterraans, Amerikaans en Latijns-Amerikaans streetfood. Ook salades, bowls, vruchtensap, smoothies en (plantaardige) zuivelproducten behoren tot het assortiment. Er is een ruime keuze aan basisproducten in verschillende prijsklassen, zoals laaggeprijsde belegde broodjes en losse harde en zachte broodjes.

Coffee corner Aurora

In Aurora zijn in de coffee corner verschillende koffiespecials en verse thee, zoete en hartige tussendoortjes en snelle lunches verkrijgbaar. Recentelijk is hier het restaurant "Earth's Kitchen" geopend, dat een volledig veganistisch menu biedt met broodjes, streetfood, salades en warme bowls.

Koffiekiosk Atlas

In Atlas heeft de koffiekiosk een Italiaanse sfeer, gericht op 'Dolce far niente', het genieten van het goede leven. Naast de gebruikelijke koffiekeuzes zijn er Italiaanse specialiteiten, zoals de Siciliaanse Cannoli, verkrijgbaar.