Locatie

Leeuwenborch, gebouwnummer 201

De Leeuwenborch is een vrijwel volledig gerenoveerd gebouw aan de zuidkant van Wageningen Campus. De naam komt voort uit het oude buurtschap dat in deze omgeving lag. In het gebouw vind je onder andere onderwijsfaciliteiten van Wageningen University & Research, horeca en een vestiging van de Bibliotheek Wageningen University & Research.

Adres Hollandseweg 1
Gebouw 201
6706 KN Wageningen
Tel. 0317-483639
Openingstijden Reguliere openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
07.00 – 22.00 uur

Zaterdag:
10.00 – 17.00 uur

Zondag:
Gesloten

Bibliotheek:
Maandag t/m donderdag: 8.30 – 18.00 uur (uitsluitend voor thesisstudenten van SSG)

Vrijdag: 8.30 – 17.00 uur

Zaterdag & zondag:
Gesloten

(Let op: op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken)

De Leeuwenborch is ontworpen door ir. W.R. de Vries en gebouwd in 1974 als huisvesting voor de maatschappijwetenschappelijke leerstoelgroepen. Hoofdopzet van het gebouw was een centrale kern met daaraan drie vleugels boven een plateau met eronder magazijnen en technische ruimten en erop bibliotheken, collegezalen en kantine.

Gebouwnummers

Alle gebouwen van Wageningen University & Research hebben een uniek gebouwnummer. Direct bij de hoofdinvalswegen van Wageningen verwijzen borden naar de diverse locaties van de genummerde gebouwen van Wageningen University & Research. In de buurt van de locatie is een zoekroute naar de afzonderlijke gebouwen aangegeven. Het gebouwnummer van De Leeuwenborch is 201.

Meer informatie