Open dagen kalender

Neem deel aan onze open dagen en maak kennis met onze opleidingen. Hieronder hebben wij alle open dagen voor je op een rijtje gezet. Als aanstaande bachelor- of masterstudent kun je online of on-campus al je vragen stellen aan onze studenten, docenten en studieadviseurs. Handig als je opleidingen wilt vergelijken of gewoon even de sfeer wilt proeven van de universiteit.

Neem een kijkje op de open dag

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Wat kun je verwachten?

Online Oriëntatie Dag

Tijdens de Online Oriëntatie Dag kun je vanaf je laptop of mobiel oriënteren op interessegebied. Ideaal voor als je nog zoekende bent naar een studie die bij je past. Zo kom je erachter welke opleidingen je kunt doen op je interesse.

Bachelor Open Dag

Als je de opleidingen wilt vergelijken dan is de Bachelor Open Dag op de campus in Wageningen iets voor jou. Bezoek de infomarkt, kom alles te weten over het studentenleven en doe mee aan leuke excursies op de campus.

Master's Open Day

Kom langs in Wageningen en ontdek de campus en alle masteropleidingen. Ontmoet huidige studenten, stel al je vragen aan onze studieadviseurs en meer te weten over aanmelden en toelating.

Virtual Open Day

Bezoek je als master studiekiezer liever de open dag online, dat kan natuurlijk ook. Tijdens de Virtual Open Day maak je kennis met Wageningen, chat je live met studenten en leer je alles over onze masteropleindngen.

Na de open dagen

  • Meeloopdag

    Bachelor Meeloopdag

    Heb je de juiste match gevonden met je opleiding? Kom dan eens een dagje meelopen en ontdek of de opleiding echt bij je past!

  • Student for a Day

    Master's Student for a Day

    Wil je nog een dagje meelopen met een student? Dat kan! Plan dan een afspraak op de campus en 'Be a Student for a Day'.