Toelating en inschrijving bachelor Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning

Op deze pagina lees je informatie over de toelatingseisen voor de Bachelor Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning en de wijze waarop je je kunt inschrijven voor de studie.

VWO diploma

Tot september 2022 ben je toelaatbaar met een vwo-diploma met profiel Natuur & techniek, Natuur & gezondheid en Economie & maatschappij. Met een profiel Cultuur & maatschappij moet je ook de vakken wiskunde A of B en aardrijkskunde of biologie hebben gedaan.

Vanaf september 2022 ben je toelaatbaar met een vwo-diploma met profiel Natuur & gezondheid. Met de profielen Natuur & techniek en Economie & maatschappij profiel moet je ook aardrijkskunde óf biologie hebben gehad. Als je een Cultuur & maatschappij profiel hebt, moet je de vakken wiskunde A óf B en aardrijkskunde óf biologie in je pakket hebben.

Heb je een vwo-diploma met vakkenpakket, neem dan contact op met de studieadviseurs.

afbeelding.png

HBO of colloquium doctum

Ook zijn er toelatingsmogelijkheden met één of meerdere jaren hbo of een colloquium doctum. Neem ook hiervoor contact op met de studieadviseurs.

Buitenlandse studenten

Voor buitenlandse studenten worden de mogelijkheden tot toelating individueel bepaald. Neem hiervoor contact op met de studieadviseurs. Let op: de hoofdtaal in deze bachelor is Nederlands!

Schrijf je in voor de bachelor Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning

Meer over toelatingseisen van alle opleidingen

Terug naar BSc Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning