Wageningen University & Research

Na je aanmelding

Je hebt je zojuist aangemeld voor een bacheloropleiding bij Wageningen University & Research. Maar wat kan je zelf nog meer doen voor de start van je studie? Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet.

Wat je nog moet regelen

Studiefinanciering

Na het indienen van je verzoek tot inschrijving via Studielink kun je bij een aanvraag voor studiefinanciering doen.

Check je laptop of koop een nieuwe

Om te kunnen studeren is het handig om een goede laptop te hebben. Bij computer practica moet je bijvoorbeeld. Heb je die nog niet? Dan kun je die met korting en inclusief service kopen bij de WUR LaptopShop.

Wonen in Wageningen

Veel mensen gaan op kamers als ze bij Wageningen University & Research gaan studeren. Het is niet altijd makkelijk om een studentenkamer in Wageningen of omgeving te vinden. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer kans je maakt. Lees meer over.

Algemene introductie dagen

De worden georganiseerd voor en door studenten van Wageningen University & Research en Aeres Hogeschool. Tijdens deze dagen maak je kennis met alles wat Wageningen te bieden heeft. Zo maak je kennis met je mede studenten, de stad Wageningen, de campus, verenigingen en nog veel meer. Kortom, de AID is dé start van jouw studentenleven!