Online Proefstudie - Biologie

Ben jij nieuwgierig naar hoe de natuur in elkaar steekt? Maar dan kennis met de bacheloropleiding Biologie in deze online proefstudie!

Wat is online proefstuderen?

Je leert onze opleidingen beter kennen door het volgen van gratis online lessen. Deze proefstudie bestaat uit vier lessen van elk één uur. Je volgt online minicolleges van docenten en studenten en maakt opdrachten vanuit je luie stoel.

En heb je vragen? Je wordt begeleid door studenten van de opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen, dus dit is jouw kans om al je vragen over de opleiding en het studentenleven in Wageningen te stellen aan de ervaringsdeskundigen!

Momenteel niet beschikbaar

Wat leer je tijdens deze cursus?

In de online proefstudie verken je de breedte van de biologie. Je begint bij biomoleculen en eencelligen, en zoomt steeds verder uit via schimmels, planten, insecten en zoogdieren naar hele ecosystemen. Je leert over genetica, gezondheid en evolutie en maakt kennis met organismen ter land, ter zee en in de lucht.

Bij elk thema vertelt één van onze docenten iets over diens favoriete biologische onderwerp. Je kan filmpjes kijken en er zijn opdrachten om te maken.

Na deze proefstudie weet je beter wat het inhoudt om biologie te studeren in Wageningen.